Victoria Azarenka şi Maria Şarapova s-au calificat în semifinale la Roland Garros

Jucătoarea belarusă Victoria Azarenka, cap de serie numărul 3, şi sportiva rusă Maria Şarapova, a doua favorită a competiţiei, s-au calificat, miercuri, în semifinale la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

187 afișări
Imaginea articolului Victoria Azarenka şi Maria Şarapova s-au calificat în semifinale la Roland Garros

Maria Şarapova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Azarenka a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 7-6 (7/3), 6-2, pe Maria Kirilenko (Rusia), cap de serie numărul 12, iar Şarapova a trecut, cu scorul de 0-6, 6-4, 6-3, de Jelena Jankovici (Serbia), a 18-a favorită a competiţiei.

Cele două sportive se vor întâlni în semifinale.

Victoria Azarenka, în vârstă de 23 de ani, s-a calificat în premieră în semifinale la Roland Garros.

Maria Şarapova, deţinătoarea trofeului, a acces pentru a 17-a oară în semifinalele unui turneu de Grand Slam şi a treia oară la Paris.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Sara Errani (Italia), cap de serie numărul 5, şi Serena Williams (SUA), principala favorită a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici