Victoria Noii Zeelande, cea mai categorică din istoria CM de rugby la un meci de pe tabloul final

Victoria înregistrată, sâmbătă, de selecţionata Noii Zeelande în faţa echipei Franţei, scor 62-13, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de rugby, este cea mai categorică înregistrată vreodată în această competiţie la un meci de pe tabloul final, informează L'Equipe.

597 afișări
Imaginea articolului Victoria Noii Zeelande, cea mai categorică din istoria CM de rugby la un meci de pe tabloul final

Victoria Noii Zeelande, cea mai categorică din istoria CM de rugby la un meci de pe tabloul final

Precedentul record, constând într-o diferenţă de 43 de puncte, s-a înregistrat în 1987, când tot Noua Zeelandă s-a impus cu scorul de 49-6 în faţa naţionalei Ţării Galilor, în semifinale.

Reprezentativa Noii Zeelande a învins, sâmbătă, la Cardiff, cu scorul de 62-13, selecţionata Franţei, într-un meci din sferturile de finală ale Cupei Mondiale de rugby, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.

Noua Zeelandă va întâlni în semifinale Africa de Sud, care a trecut, tot sâmbătă, de Ţara Galilor, scor 23-19.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici