Victorie cu scorul de 5-0 pentru Real Madrid în primul meci cu Zidane la conducerea tehnică

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa Deportivo La Coruna, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, primul cu Zinedine Zidane la conducerea tehnică.

590 afișări
Imaginea articolului Victorie cu scorul de 5-0 pentru Real Madrid în primul meci cu Zidane la conducerea tehnică

Victorie cu scorul de 5-0 pentru Real Madrid în primul meci cu Zidane la conducerea tehnică

Dintre cele cinci goluri, trei au fost înscrise de Gareth Bale (minutele 22, 49 şi 63). Celelalte două reuşite îi aparţin lui Benzema, '15 şi '90+1.

Zinedine Zidane, care a preluat conducerea tehnică a echipei Real Madrid la începutul acestei săptămâni, a fost ovaţionat de public la meciul cu Deportivo La Coruna.

Partida Levante - Rayo Vallecano are loc tot sâmbătă, iar meciurile Villarreal - Sporting Gijon, Real Sociedad - Valencia, Eibar - Espanol Barcelona, Las Palmas - Malaga şi Celta Vigo - Atletico Madrid sunt programate duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici