Victorie pentru FC Voluntari în derbiul Ilfovului din Liga 1 de fotbal

  • Partida Academica Clinceni-FC Voluntari din Liga 1 de fotbal s-a încheiat cu victoria oaspeţilor.
  • Aceştia s-au impus cu 1-0 şi au câştigat trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării.
161 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru FC Voluntari în derbiul Ilfovului din Liga 1 de fotbal

Sursa foto: Mediafaxfoto

Partida s-a disputat sâmbătă, iar echipa din Voluntari a câştigat prin golul înscris de spaniolul Jafte. Atacantul iberic a marcat în minutul 45 al primei reprize dintr-o pasă a lui Gabriel Tamaş.

În urma victoriei, FC Voluntari ajunge pe locul 12 în clasament, având 20 de puncte din 27 de partide. Academica Clinceni, însă, se află pe locul 6, cu 37 de puncte.

Jucătorii din Clinceni ar putea pierde ultima poziţie din play-off, dacă formaţia Chindia Târgovişte, aflată pe locul 7, va câştiga partida de duminică, de pe teren propriu cu Astra Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici