Victorie pentru Ludogoreţ în campionatul Bulgariei, înaintea meciului cu Steaua

Formaţia Ludogoreţ Razgrad a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa ŢSKA Sofia, într-un meci din etapa a cincea a campionatului Bulgariei, înaintea primei manşe cu Steaua, din play-off-ul Ligii Campionilor.

93 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Ludogoreţ în campionatul Bulgariei, înaintea meciului cu Steaua

Victorie pentru Ludogoreţ în campionatul Bulgariei, înaintea meciului cu Steaua

Golurile au fost marcate de Misidjan '30 şi Hamza '51.

Ludogoreţ a evoluat în următoarea formulă: Cvorovici - Choco, A. Aleksandrov, Terziev (Barthe '66), Minev -Espinho, Abel - Abalo, Wanderson, Misidjan (M. Aleksandrov '76) - Hamza (Juninho Quixada '85).

La ŢSKA Sofia, Sergiu Buş a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 60.

Steaua va întâlni echipa Ludogoreţ Razgrad, marţi, de la ora 21.45, la Bucureşti. Returul va avea loc la 27 august, în Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici