Victorie pentru Real, la primul meci pentru Ronaldo şi Benzema în echipa madrilenă

Formaţia Real Madrid a câştigat, luni, scor 1-0, cu Shamrock Rovers, în primul meci amical din acest presezon, disputat pe Tallaght Stadium din Dublin şi în care au debutat la echipa iberică Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema.

160 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Real, la primul meci pentru Ronaldo şi Benzema în echipa madrilenă

Karim Benzema (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Singurul gol al meciului a fost marcat de fostul atacant al echipei Olympique Lyon, Karim Benzema, în minutul 87, informează site-ul oficial al madrilenilor.

Tehnicianul echipei din capitala Spaniei, Manuel Pellegrini, care s-a aflat la primul joc ca principal al Realului, i-a folosit în meciul cu echipa din prima ligă irlandeză pe Dudek - Torres (Salgado '45), Pepe (Heinze '45), Metzelder (Garay '45), Marcelo (Drenthe '45) - Gago (Parejo '45), Lass (Tebar '63), Guti (Sneijder '45), Cristiano Ronaldo (Van der Vaart '45) - Raul (Benzema '45), Higuain (Negredo '45).

"Este foarte devreme să tragem concluzii. Important este să facem încercări, să câştigăm, iar mai apoi să ne străduim să înscriem mai multe goluri... A fost doar începutul, nimic nu este stabilit. Coechipierii mei fac o treabă extraordinară, dar este primul meci pe care îl jucăm împreună. Nu mă deranjează dacă joc pe partea dreaptă, pe cea stângă sau în centru. Vreau doar să joc şi să mă obişnuiesc cât mai repede cu noii mei coechipieri", a declarat Ronaldo, la finalul primului său meci în tricoul Realului.

Următorul joc de verificare pentru echipa madrilenă este programat la 26 iulie, împotriva echipei Al-Ittihad, pe arena Santiago Bernabeu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici