Victorie pentru Simona Halep la Indian Wells. Sportiva noastră s-a calificat în optimi, după ce a învins-o pe Kateryna Kozlova

Simona Halep (2 WTA) s-a impus, duminică seară, în faţa jucătoarei din Ucraina, Kateryna Kozlova, scor 7-6 (3), 7-5, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.

3021 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Simona Halep la Indian Wells. Sportiva noastră s-a calificat în optimi, după ce a învins-o pe Kateryna Kozlova

Simona Halep a învins-o pe Kateryna Kozlova şi s-a calificat în optimi la Indian Wells

Halep a început bine meciul şi a condus constant cu break în faţă. Românca a avut o minge de set la 5-4, însă Kozlova a revenit şi a trimis actul în tie-break, acolo unde Simona a luat rapid un avantaj important şi s-a impus cu 7-3.

În setul secund, cele două jucătoare nu şi-au făcut serviciul în primele patru game-uri, însă cea care a rupt echilibrul a fost tot Simona Halep. Numărul doi mondial a servit pentru meci la 5-3, dar ucraineanca a complicat din nou lucrurile şi a dus scorul la 5-5. În cele din urmă, românca a închis meciul, făcând break la 6-5 şi calificându-se în optimi.

În următoarea rundă, Halep va înfrunta câştigătoarea duelului dintre cehoaica Marketa Vondrousova (61 WTA, 19 ani) şi letona Jelena Ostapenko (22 WTA, 21 de ani).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici