Victorie pentru Standard în ultima etapă a campionatului Belgiei, titlul se va decide la baraj

Echipa antrenată de Ladislau Boloni, Standard Liege, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia La Gantoise, într-un meci din etapa a XXXIV-a, ultima a campionatului belgian, astfel că titlul se va decide în urma unui baraj cu Anderlecht Bruxelles.

3 afișări

Unicul gol al partidei a fost marcat de Axel Witsel, în minutul 45, din penalti.

Contracandidata la titlu a echipei lui Boloni, Anderlecht Bruxelles, s-a impus şi ea, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), în faţa formaţiei Racing Genk.

La finalul sezonului, Standard Liege şi Anderlecht Bruxelles se află la egalitate de puncte, 77, astfel că titlul de campioană va fi decis după disputarea unui baraj, în sistem tur-retur, pentru că regulamentul prevede ca în cazul în care două echipe se află la egalitate de puncte, departajarea se face după numărul de victorii, însă de această dată şi în acest caz egalitatea persistă, întrucât atât Standard, cât şi Anderlecht au acelaşi număr de victorii, 24.

Prima manşă a barajului dintre Anderlecht şi Standard va avea loc la Bruxelles, în data de 21 mai, iar manşa secundă la Liege, la 24 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici