Video Victorii pe linie pentru români la Gala Local Kombat de la Drobeta-Turnu Severin

Sportivii români au câştigat toate cele şase meciuri din cadrul Galei Local Kombat de la Drobeta Turnu Severin, doi dintre ei, Daniel Ghiţă şi Nicu Dascălu reuşind să se impună prin KO.

4 afișări

Într-unul din meciurile vedetă ale galei, Daniel Ghiţă l-a învins prin KO în runda întâi pe germanul James Philips. Câştigătorul Grand Prix-ului Croaţiei nu a mai putut continua lupta, disputată la categoria supergrea după o serie de lovituri joase de picior aplicate de român.

În al doilea main event al galei, disputat tot la categoria supergrea, Cătălin Moroşanu l-a învins la puncte pe bielorusul Sergei Gur, sportiv calificat la Gala K1 de la Yokohama. La aceeaşi categorie, Raul Cătinaş, aflat la prima apariţie într-un meci principal în circuitul Local Kombat, l-a învins la puncte pe ungurul Kisz Balasz.

Al doilea KO al serii s-a înregistrat la categoria 86 kg, Nicu Dascălu punând capăt în runda a doua întâlnirii cu cipriotul Christos Nicolau.

La categoria 67 kg, Ionuţ Atodiresei l-a învins la puncte pe bulgarul Boyan Dimitrov, iar Andrei Buda pe francezul Patrick Rizzone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici