Victorii pentru naţionala de volei masculin în Grupa C a Ligii Europene

Naţionala de volei masculin a României a învins, vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa, echipa Turciei, în etapa a patra din Grupa C a Ligii Europene.

115 afișări
Imaginea articolului Victorii pentru naţionala de volei masculin în Grupa C a Ligii Europene

Victorii pentru naţionala de volei masculin în Grupa C a Ligii Europene (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Vineri, România s-a impus cu 3-0 (25-23, 25-22, 26-24), iar sâmbătă a câştigat cu acelaşi scor, 3-0 (25-15, 25-16, 25-21).

În urma acestor rezultate, România continuă să fie liderul grupei din care mai fac parte Slovacia şi Belarus. Pentru a fi siguri de calificare, elevii lui Stelian Moculescu au nevoie de un succes în dubla din deplasare cu Slovacia (25 şi 26 iunie) şi apoi de două victorii pe teren propriu, la Constanţa, cu Belarus (8-9 iulie, ora 18.00). Final Four-ul ediţiei a 12-a a Ligii Europene masculine va avea loc în Slovacia, în 16-17 iulie.

Tot la Constanţa, naţionala de volei feminin a României a învins, vineri, scor 3-1 (23-25, 25-21, 25-22, 25-22), reprezentativa Turciei, în primul meci din etapa a patra a Grupei C din Liga Europeană. Echipa României, antrenată de Darko Zakoc, a pierdut însă, sâmbătă, în faţa aceleiaşi adversare, scor 0-3 (17-25, 23-25, 16-25).

Următoarele meciuri ale României vor avea loc în deplasare, cu Croaţia (ultimul loc în grupă), la 25 şi 26 iunie. După disputarea partidelor din etapa a patra, România ocupă locul secund în grupă, lider fiind Turcia. Turneul final al ediţiei a treia a Ligii Europene va avea loc în Turcia (15-16 iulie), astfel că în situaţia în care Turcia va câştiga această grupă, a patra formaţie calificată va fi cea mai bună dintre ocupantele poziţiei secunde în cele trei grupe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici