VIDEO. Campionat de ciclism destinat amatorilor de senzaţii tari. Participanţii au înfruntat furtuna Ciara, de-a lungul coastei olandeze

300 de ciclişti s-au înscris la startul campionatului de ciclism contra vântului în Olanda, deşi peste 11.000 de persoane erau interesate de eveniment. Din cauza vântului prea puternic, organizatorii au decis să încheie mai repede cursa.

352 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Campionat de ciclism destinat amatorilor de senzaţii tari. Participanţii au înfruntat furtuna Ciara, de-a lungul coastei olandeze

Sursa FOTO: Profimedia Images

Traseul cursei consta în 8,5 kilometri de-a lungul coastei, în provincia Zeelanda.

300 de amatori de senzaţii tari din Olanda s-au aliniat la startul cursei Campionatului de ciclism contra vântului. Aceştia au profitat de furtuna Ciara şi au parcurs 8,5 kilometri de-a lungul coastei.

Cicliştii au avut de înfruntat ploaia, vântul extrem de puternic şi nisipul plajelor din apropiere.

Hans Deting, unul dintre participanţi, s-a ales cu o rană serioasă la mână după ce a fost doborât de pe bicicletă: „Am supravieţuit, dar a fost foarte greu”.

Peste 11.000 de persoane s-au arătat interesate de acest eveniment, dar organizatorii au avut doar 300 de locuri disponibile.

Vântul era prea puternic, aşa că organizatorii au decis să încheie mai repede cursa. Astfel, după ce 250 de participanţi au trecut linia de sosire, aceştia au pus capăt evenimentului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici