VIDEO Cui îi trebuie skiuri? Doi sportivi din Australia şi Noua Zeelandă au devenit campioni în picioarele goale

  • Keenan Derry are 23 de ani şi este din Australia
  • Ben Groen e din Noua Zeelandă şi locuieşte în Florida
  • Keenan este de două ori campion mondial şi de 7 ori campion naţional la ski nautic fără skiuri
185 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cui îi trebuie skiuri? Doi sportivi din Australia şi Noua Zeelandă au devenit campioni în picioarele goale

Sunt multe feluri în care poţi să faci ski. Poţi să te dai pe zăpadă, pe apă, dar să faci ski fără skiuri e cu adevărat o provocare.

Nu şi pentru Ben Groen şi Keenan Derry, profesionişti la ski nautic fără skiuri. Cei doi sunt traşi pe apă de o barcă, la fel ca la varianta cu skiuri a sportului, doar că sunt în picioarele goale.

Dacă vrei să încerci şi tu, ai face bine să te pregăteşti serios înainte, deoarece amândoi sunt campioni mondiali la acest sport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici