VIDEO Ianis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers. Reacţia lui Steven Gerrard

  • Ianis Hagi continuă să impresioneze în partidele amicale ale lui Glasgow Rangers
  • Hagi Jr a dat un gol şi o pasă de gol în victoria cu 4-0 în faţa celor de la Motherwell de pe Ibrox Stadium
  • El marcase de 2 ori în poarta lui Ciprian Tătăruşanu într-un meci amical de săptămâna trecută
8251 afișări
Imaginea articolului VIDEO Ianis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers. Reacţia lui Steven Gerrard

Profimedia

Ianis Hagi continuă să impresioneze la Glasgow Rangers. Partida cu Motherwell a început cu 2 ore întârziere pentru că rezultatele testelor pentru coronavirus nu au venit la timp. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Ianis, cel care a înscris golul de 2-0 cu o lovitură de cap.

Fiul lui Gică Hagi a dat apoi şi o pasă de gol iar Rangers s-a impus cu 4-0. La final, managerul Steven Gerrard a vorbit despre presiunea existentă mereu la un club mare precum Glasgow Rangers.
 
Steven Gerrard - manager Glasgow Rangers: ”De fiecare dată când îţi pui tricoul ştii că vor fi sute de mii, poate chiar milioane, de fani ai lui Glasgow Rangers din întreaga lume care se uită la ce poţi să faci. Dar cred că fanii care s-au uitat la meci în această seară vor fi mândri.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici