VIDEO Liga 1. FCSB s-a impus din penalty cu FCU Craiova 1948. Mutu: ”O ruşine de arbitraj!”

  • Claudiu Keşeru a decis partida din Bănie, transformând lovitura de la 11 metri din minutul 61.
  • În celălalt meci de sâmbătă din etapa a 9-a, Chindia Târgovişte - Farul Constanţa 2-0.
552 afișări
Imaginea articolului VIDEO Liga 1. FCSB s-a impus din penalty cu FCU Craiova 1948. Mutu: ”O ruşine de arbitraj!”

Liga 1. FCSB s-a impus din penalty cu FCU Craiova 1948

După 6-0 cu Dinamo, FCSB s-a chinuit la Craiova contra formaţiei lui Adrian Mutu, care venea după un alt eşec, 0-1 cu FC Argeş.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Claudiu Keşeru (61 - penalty), lovitura de pedeapsă fiind acordată după un fault comis de Bradley Diallo asupra lui Valentin Creţu.

La FCSB a (re)debutat Constantin Budescu, intrat pe teren în min. 77, în locul lui Keşeru.

FCSB a bifat a doua victorie consecutivă, fără gol primit.

FC U Craiova a ajuns la cinci etape consecutive fără victorie, două egaluri şi trei eşecuri. Echipa antrenată de Adrian Mutu a pierdut primul său meci acasă în acest sezon.

Antrenorul oltenilor a reclarat penalty-ul care a decis jocul. „Arbitrajul ăsta şmecheresc îl ştiu, că am jucat atâţia ani. E o ruşine de arbitraj!”, a spus Adrian Mutu, despre care se vorbeşte tot mai des că ar putea fi demis, având o serie fără victorie de 5 meciuri.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici