VIDEO | Rafael Nadal, enervat la culme de o întrebare legată de viaţa intimă: E o glumă? E serios

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, în prezent lider mondial, a avut un schimb de replici destul de tensionat cu un jurnalist italian, luni seara, după eşecul contra lui Alexander Zverev (7 ATP), din primul meci de la Turneul Campionilor 2019, care are loc la Londra.

2054 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Rafael Nadal, enervat la culme de o întrebare legată de viaţa intimă: E o glumă? E serios

VIDEO | Rafael Nadal, enervat la culme de o întrebare legată de viaţa intimă: E o glumă? E serios

Nadal a pierdut clar partida disputată împotriva lui Zverev, scor 2-6, 4-6, însă a refuzat să pună eşecul pe seama problemelor din zona stomacului pe care le-a acuzat înaintea începerii turneului.

În schimb, jurnalistul italian Ubaldo Scanagatta l-a întrebat pe Rafael Nadal, la conferinţa de presă, dacă forma slabă arătată poate fi cauzată de evenimentul important din viaţa tenismenului, care s-a căsătorit în luna octombrie cu Xisca Perello, iubita sa din copilărie.

Nadal s-a arătat foarte iritat de întrebarea jurnalistului, iar ulterior a trecut la întrebările în limba spaniolă, numind tema abordată de jurnalistul italian "un rahat".

Dialogul dintre jurnalistul Ubaldo Scanagatta şi tenismenul Rafael Nadal, potrivit Metro:

Ubaldo Scanagatta: În această seară ai jucat foarte scurt de multe ori. Nu ştiu de ce, pentru că nu suntem obişnuiţi cu asta. Pentru mulţi oameni căsătoria este un lucru foarte important, dar care te poate distrage înainte, în timpul sau după aceasta. Aş vrea să ştiu dacă nivelul tău de concentrare la tenis este puţin diferit, chiar dacă eşti împreună cu aceeaşi fată de mulţi, mulţi ani.

Rafael Nadal: Serios, chiar mă întrebi asta? E o întrebare serioasă sau e o glumă? E serios?

Ubaldo Scanagatta: E serioasă. Nu e ceva care...

Rafael Nadal: În regulă. Sunt surprins, e o surpriză mare să mă întrebi asta, după 15 ani în care am fost cu aceeaşi fată, iar totul a fost şi este foarte stabil. Nu contează dacă îţi pui un inel pe deget sau nu. În viaţa personală, sunt un om foarte normal. Poate pentru tine a fost (n.r. - altfel). Cât timp ai fost cu...

Ubaldo Scanagatta: E soţia mea de 30 de ani.

Rafael Nadal: Şi înainte de asta? Ah, poate nu erai sigur. De asta! (n.r. - zâmbeşte). În regulă, trecem la spaniolă pentru că asta este un rahat.

Pentru a obţine calificarea în semifinalele de la Turneul Campionilor, Rafael Nadal trebuie să îi învingă în faza grupelor pe Daniil Medvedev şi Stefanos Tsitsipas.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici