VIDEO Roger Federer a lansat o provocare pentru fanii tenisului

Roger Federer a lansat o provocare în mediul online pentru fanii săi dar şi pentru alte celebrităţi. El a ţinut mingea de tenis în aer, lovind-o de perete, cu atingeri scurte şi rapide. Printre celebrităţile provocate se numără Rafael Nadal, Novak Djokovic, Bear Grylls, Hugh Jackman sau Ronaldo.

157 afișări
Imaginea articolului VIDEO Roger Federer a lansat o provocare pentru fanii tenisului

VIDEO Roger Federer a lansat o provocare pentru fanii tenisului

Roger Federer a lansat marţi o provocare pe Facebook pentru fanii săi dar şi pentru alte celebrităţi.

Elveţianul a găsit o provocare distractivă. Aflat la mică distanţă de un perete, Federer a ţinut mingea în aer cu lovituri foarte rapide. Acesta a lovit mingea de peste 200 de ori fără a-şi mişca picioarele.

Printre celebrităţile pe care le-a provocat se numără Novak Djokovic, Rafael Nadal, Alexander Zverev, Coco Gauff, Cristiano Ronaldo, Tom Brady, Bill Gates, Dwayne Johnson, Bear Grylls, Hugh Jackman sau Stephen Curry.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
federer,
tenis,
provocare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici