Viitorul a câştigat, scor 4-1, cu Astra Giurgiu, în etapa a patra din play-off

Viitorul s-a impus pe terenul Astrei Giurgiu cu 4-1 în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1 Betano.

132 afișări
Imaginea articolului Viitorul a câştigat, scor 4-1, cu Astra Giurgiu, în etapa a patra din play-off

Viitorul a câştigat, scor 4-1, cu Astra Giurgiu, în etapa a patra din play-off

În prima repriza a plouat cu goluri. FC Viitorul a marcat de două ori. Pe stadionul din Giurgiu, George Ganea a deschis tabela de marcaj în minutul 21. Şapte minute mai târziu, Casap a dublat avantajul constănţenilor. Apărarea puştilor lui Hagi a fost redusă de tăcere. În minutul 34, Denis Alibec a şutat fără probleme şi a trimis scorul la 2-1 pentru Viitorul.

Patru minute mai tâziu, Romario Pires l-a călcat Ciobanu, din spate, iar centralul Iulian Călin i-a acordat mijlocaşului al doilea cartonaş galben. Gazdele au protestat, însă Pires a părăsit în cele din urmă terenul, ia Astra a rămas în zece oameni.

În minutul 60, Eric de Oliveira a demonstrat încă o dată că a meritat încrederea oferită de Hagi. A dus scorul la 3-1, după ce a transformat pasa oferită de Andrei Ciobanu. În minutul 70, George Ganea a reuşit dubla, Casap l-a servit, iar atacantul în vârstă de 19 ani a punctat din nou în poarta giurgiuvenilor şi a închis scorul, 4-1.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici