Viitorul U19 a pierdut, 0-1, cu Dinamo Zagreb U19 în UEFA Youth League

Viitorul U19 a pierdut primul meci din dubla cu Dinamo Zagreb U19, din cadrul UEFA Youth League. Croaţii s-au impus cu scorul de 1-0 pe stadionul fostei campioane a României, prin golul marcat de Marijo Cuze în minutul 37.

144 afișări
Imaginea articolului Viitorul U19 a pierdut, 0-1, cu Dinamo Zagreb U19 în UEFA Youth League

Viitorul U19 a pierdut, 0-1, cu Dinamo Zagreb U19 în UEFA Youth League

Acesta a profitat de o gafă a portarului Paul Şerban (17 ani), care nu a putut reţine o minge trimisă cu capul de atacantul croat şi a scăpat-o în propria poartă. Antrenorul Cristian Cămui l-a titularizat pe vărul Simonei Halep, Dimciu Halep (18 ani), care a evoluat pe tot parcursul partidei. Trei jucători de la prima echipă a Viitorului au fost trimişi la reprezentativa U19 pentru această partidă: Alexandru Măţan, Robert Boboc şi Robert Ghiţă. Pe final şi-a făcut apariţia pe teren şi fiul Ruxandrei Dragomir, Filip Ilie, cel care în trecut a evoluat şi pentru grupele de juniori ale lui Bayern Munchen.

În cazul în care Viitorul va reuşi să întoarcă rezultatul în returul din Croaţia, aceştia vor întâlni câştigătoarea dintre FC Astana U19 (Kazakhstan) şi Vllaznia U19 (Albania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici