Villa a ajuns la un acord pentru transferul atacantului columbian Duran

Aston Villa a ajuns la un acord cu Chicago Fire pentru transferul internaţionalului columbian Jhon Duran, a anunţat, luni seara, clubul din Premier League.

112 afișări
Imaginea articolului Villa a ajuns la un acord pentru transferul atacantului columbian Duran

FOTO HLTCO/Twitter

Jucătorul în vârstă de 19 ani, care are trei selecţii, a marcat opt goluri pentru Chicago Fire în sezonul trecut în Major League Soccer (MLS).

Un raport publicat pe site-ul oficial al ligii americane a precizat că valoarea tranzacţiei este de până la 22 de milioane de dolari, citând surse.

"Afacerea este condiţionată de trecerea de către jucător a vizitei medicale, de acordul asupra condiţiilor personale şi de obţinerea vizei de muncă necesare", a precizat Villa într-un comunicat.

Echipa din Midlands ocupă locul 11 în Premier League, cu 25 de puncte după 19 meciuri, şi vizitează sâmbătă ultima clasată, Southampton.

Villa a mai semnat şi cu fundaşul stânga spaniol Alex Moreno de la Real Betis la începutul acestei luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici