Vinales se retrage din cursa MotoGP de la Austin, după moartea vărului său

Maverick Vinales, pilotul echipei Aprilia MotoGP, va lipsi de la Marele Premiu al Americilor, din acest weekend, de la Austin, Texas, după ce vărul său în vârstă de 15 ani a murit sâmbăta trecută într-un accident de cursă în Spania, informează Reuters.

87 afișări
Imaginea articolului Vinales se retrage din cursa MotoGP de la Austin, după moartea vărului său

Vinales se retrage din cursa MotoGP de la Austin, după moartea vărului său

Dean Berta Vinales, care a concurat pentru Vinales Racing Team, a murit după ce a căzut şi a fost lovit de alţi piloţi, în timpul unei curse suport, Supersport 300, din cadrul Campionatului Mondial de Superbike de la Jerez.

„A trecut mai puţin de o săptămână de la accident... ceea ce nu este suficient timp pentru a recăpăta seninătatea necesară pentru a concura", a declarat miercuri Aprilia Racing Team Gresini într-un comunicat.

„Vinales, cu sprijinul total şi necondiţionat al Aprilia Racing, a decis, prin urmare, să ia o pauză în procesul său de cunoaştere şi familiarizare cu motocicleta şi cu echipa.”

„Vor fi alte momente şi alte runde pentru a relua aventura promiţătoare începută împreună. O călătorie care trebuie să fie în întregime respectuoasă faţă de persoanele implicate şi faţă de sentimentele lor", se mai spune în comunicatul echipei.

Vinales a părăsit Yamaha în august şi a semnat cu Aprilia pentru 2022, debutul său la noua echipă fiind apoi devansat pentru această lună, după ce a făcut teste cu echipa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
austin,
moto gp,
vinales

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici