Violanews.com: Nu a fost Mutu cel adevărat în acest meci

Site-ul violanews.com notează, miercuri, că internaţionalul român al Fiorentinei, Adrian Mutu, nu a evoluat, în meciul cu Steaua, scor 0-0, la adevărata sa capacitate, deoarece încă se resimte în urmau unei accidentări la cot.

14 afișări
Imaginea articolului Violanews.com: Nu a fost Mutu cel adevărat în acest meci

Violanews.com: Nu a fost Mutu cel adevărat în acest meci (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Ar fi trebuit să fie meciul lui Mutu dar nu a fost decât pe alocuri. Accidentarea la cot încă îl deranjează, iar la fiecare căzătură durerea se accentua evident. A avut trei ocazii notabile în prima repriză şi alte două în partea secundă. Doar ghinionul a făcut ca atacantul român să nu marcheze dintr-o lovitură liberă în repriza a doua. Totuşi, nu a fost Mutu cel adevărat în acest meci", menţionează violanews.com, care l-a notat pe român cu 5,5.

Site-ul Fiorentina.it consideră că în ciuda faptului că internaţionalul român a vrut foarte mult de la partida cotra Stelei, nu i-a ieşit apoape nimic, fiind evident că Mutu nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică. "A avut o ocazie de gol încă din primele minute. S-a bătut şi a luptat, dar s-a văzut că din punct de vedere fizic nu este încă la capacitatea maximă. În repriza secundă jocul său s-a îmbunătăţit şi a izbutit să obţină mai multe lovituri în poziţii periculoase. La una dintre acestea a avut chiar ghinion şi mingea a lovit bara", notează sursa citată.

Jurnalul Il Giorno l-a notat pe Mutu cu 6,5, iar Fiorentina.it i-a acordat românului nota 5.5, la fel ca coechipierului său, Santana. Cei mai slabi jucători ai clubului din Florenţa au fost în opinia site-ului din peninsulă Jorgensen (4,5), Vargas (5), Dainelli (5) şi Motolivo (5), iar cel mai bun fotbalist al echipei Fiorentina în partida de marţi a fost Frey (7) .

Agenţia Datasport consideră că prestaţia decarului formaţiei Viola a fost una destul de modestă, acordându-i românului nota 5.5, aceeaşi ca şi jucătorilor Melo şi Gilardino.

Nici atacantul român nu a fost mulţumit de evoluţia sa în meciul contra vicecampionei României, dar în opinia sa cu puţin mai mult noroc ar fi marcat cu siguranţă în acest joc. "Nu prea am fost inspirat, iar eu nu am făcut eu meci extraordinar. Am atacat destul de mult dar nu am avut noroc la gol. Steaua nu a evoluat decât pe contraatac, iar în finalul jocului atunci când noi atacam cu opt oameni ar fi putut să ne prindă descoperiţi în apărare. Am jucat cu prea multe mingi pe sus, trebuie să găsim metoda cea mai potrivită ca să desfacem apărări aşa supranumerice cum a avut Steaua în acest joc", a precizat Mutu.

Internaţionalul român a mai ţinut să comenteze, la finalul partidei de marţi seara, şi pe marginea presupusului conflict dintre el şi tehnicianul echipei Fiorentina, Cesare Prandelli: "Relaţia mea cu Prandelli este una excelentă. Am văzut că s-a discutat mult în ultima vreme pe marginea nervozităţii mele la ultimul meci din campionat. Pot să vă spun că aşa sunt eu, pun pasiune în tot ce fac şi vrea întodeauna să joc. Am vorbit imediat după meci cu Mister şi am lămurit problema".

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, în deplasare, în compania formaţiei italiene Fiorentina, contând pentru etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, reuşind să câştige primul punct în actuala ediţie a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici