Violanews: Nici măcar Fenomenul nu a putut scoate castanele din foc

Site-ul violanews.com a scris că nici măcar "Fenomenul" Adrian Mutu nu a putut scoate castanele din foc în partida pe care echipa AC Fiorentina a pierdut-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-3, în faţa formaţiei US Palermo, în etapa a XXI-a a campionatului Italiei.

17 afișări
Imaginea articolului Violanews: Nici măcar Fenomenul nu a putut scoate castanele din foc

Violanews: Nici măcar Fenomenul nu a putut scoate castanele din foc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată i-a acordat nota 6 lui Mutu, la fel ca site-urile fiorentinanews.com şi mediagol.it. "Nici măcar Fenomenul nu a putut scoate castanele din foc. În prima repriză a fost printre puţinii care s-au luptat pentru o soartă mai bună. În partea secundă a devenit mai periculos, dar nu a fost ziua lui", a scris violanews.com.

"În prima repriză Mutu a ţinut prea mult de balon, iar şuturile sale au fost imprecise. Mult mai bun în partea secundă, românul a avut două şuturi periculoase şi o pasă decisivă pentru Jovetici, dar muntenegreanul nu a finalizat", a notat fiorentinanews.com.

Site-urile calciomercato.it şi calciotoscano.it i-au acordat nota 5,5 atacantului Fiorentinei. "Mutu a încercat să pună în dificultate apărarea adversă, dar i-au ieşit puţine lucruri", a scris calciomercato.it.

"Românul a fost cel mai periculos om al Fiorentinei, dar nu a reuşit să-l învingă pe Sirigu", a notat calciotoscano.it.

Site-ul firenzeviola.it i-a acordat nota 5 lui Mutu: "Românul a început meciul timid, avându-l pe Liverani ca jandarm. A greşit baloane uşoare, iar în zona careului advers a fost inexistent. Cu toate acestea, este singurul jucător al Fiorentinei care merită notă de trecere".

Atacantul Adrian Mutu a jucat pe toatã durata partidei pe care echipa AC Fiorentina a pierdut-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-3, în faţa formaţiei US Palermo, în etapa a XXI-a din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici