Violenţe la meciul amical Zeljeznicar-Hajduk Split: Şase persoane au fost rănite. Partida a fost anulată - VIDEO

Şase persoane au fost rănite, joi, la Sarajevo, între care şi un poliţist, în urma incidentelor între suporteri rivali, care au dus la anularea meciului amical dintre echipa locală Zeljeznicar şi formaţia croată Hajduk Split.

98 afișări
Imaginea articolului Violenţe la meciul amical Zeljeznicar-Hajduk Split: Şase persoane au fost rănite. Partida a fost anulată - VIDEO

Violenţe la meciul amical Zeljeznicar-Hajduk Split: Şase persoane au fost rănite. Partida a fost anulată

Partida era organizată pentru împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea clubului Zeljeznicar.

Incidente au izbucnit la intrarea în stadion între suporteri, care au aruncat sticle, pietre şi fumigene, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine.

"Şase persoane au fost rănite. După primele teste este vorba de tăieturi, dar nu ne putem pronunţa încă în privinţa gravităţii accidentărilor", a declarat un purtător al unei clinici din Sarajevo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici