Violeta Strămăturaru, spitalizată după ce s-a lovit de un zid la antrenament

Românca Violeta Strămăturaru, care evoluează în proba de sanie la Jocurile Olimpice de la Vancouver, a fost transportată la spital, joi după-amiază, după ce a lovit violent zidul, la un antrenament la Whistler.

62 afișări
Imaginea articolului Violeta Strămăturaru, spitalizată după ce s-a lovit de un zid la antrenament

Violeta Strămăturaru, spitalizată după ce s-a lovit de un zid la antrenament (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Strămăturaru, în vârstă de 21 de ani, a lovit zidul de mai multe ori. Violeta a evoluat la câteva momente după sora sa, Raluca, aceasta neavând nicio problemă pe cea mai rapidă suprafaţă din lume. Imediat după accident, românca a reuşit să-şi mişte braţele şi a fost preluată de medicii prezenţi la antrenament.

Ea a fost spitalizată, însă purtătorul de cuvânt al echipei României, Alexandru Epuran, a afirmat că nu are nimic grav.

"Nu este nimic serios, am dus-o la spital ca măsură de precauţie", a declarat Epuran.

Următorul antrenament la sanie feminin este prevăzut duminică.

Raluca Strămăturaru este cea mai bine clasată sportivă română în topul mondial, unde ocupă locul 27. Violeta, sora mai mică a Ralucăi Strămăturaru, ocupă 32 în clasamentul mondial, cu 65 de puncte, cea mai bună clasare fiind locul 28, la Igls, în Austria. Violeta Strămăturaru va participa la Vancouver la proba individuală de sanie, în data de 15 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici