Viorel Hizo şi-a reziliat contractul cu Rapid

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Viorel Hizo, în urma solicitării formulate de tehnician.

28 afișări
Imaginea articolului Viorel Hizo şi-a reziliat contractul cu Rapid

Viorel Hizo şi-a reziliat contractul cu Rapid (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Am reziliat contractul pe cale amiabilă. Aşa cum ne aşteptam, n-au fost probleme în ceea ce priveşte rezilierea", a spus Taban.

Oficialul rapidist a explicat că Viorel Hizo nu mai are de primit bani după rezilierea contractului cu gruparea giuleşteană. "Domnul Hizo era la zi cu banii, nu aveam restanţe la dânsul. S-a semnat şi s-a încheiat de comun acord relaţia contractuală, clubul nu mai are nimic de plată faţă de domnul Hizo", a menţionat oficialul.

Taban a adăugat că directorul tehnic Nicolae Manea, care a preluat şi atribuţiile de antrenor principal, va rămâne la conducerea formaţiei giuleştene până la finalul turului, indiferent de rezultate. "Indiferent de rezultate sau de ce se va întâmpla domnul Manea rămâne în funcţie până la finalul turului. În pauza din iarnă, tragem linie şi vedem ce decizie luăm. Până atunci nu se pune problema să mai facem modificări în structura stafului tehnic", a precizat Taban.

Tehnicianul Viorel Hizo a depus, vineri, o cerere de reziliere a contractului său cu gruparea giuleşteană, de comun acord, după eliminarea din optimile de finală ale Cupei României. Echipa Rapid Bucureşti a fost eliminată din Cupa României, joi, la Mioveni, unde a pierdut, scor 1-2 (0-2), meciul cu formaţia Internaţional Curtea de Argeş, în optimile de finală ale competiţiei.

Directorul tehnic Nicolae Manea a preluat şi atribuţiile de antrenor principal, urmând să fie ajutat de Ciprian Panait, din postura de antrenor secund.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici