Viorel Hizo: Voi avea 11 antrenori în teren cu Steaua

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că deşi este suspendat pentru partida cu Steaua, are încredere că pe teren vor fi 11 antrenori care îl vor putea înlocui.

21 afișări
Imaginea articolului Viorel Hizo: Voi avea 11 antrenori în teren cu Steaua

Viorel Hizo: Voi avea 11 antrenori în teren cu Steaua (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Vreau să remarc că acest joc cu Steaua, de o importanţă foarte mare în economia clasamentului final, a început cam devreme. Însă, echipa noastră este pregătită pentru acest joc. Chiar dacă nu voi fi prezent pe banca de rezerve, sunt convins că voi avea 11 antrenori în teren. Jucătorii noştri au suficientă maturitate, experienţă, şi mai ales valoare care să le poată permite să susţină un astfel de joc", a spus Hizo.

FC Vaslui va întâlni, sâmbătă, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia Steaua, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici