Viorel Moldovan: Am renunţat la Rapid, încurcam prea multă lume acolo

Fostul internaţional Viorel Moldovan a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a renunţat la funcţia de director sportiv la FC Rapid, deoarece încurca prea multă lume la gruparea giuleşteană.

1 afișare
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Am renunţat la Rapid, încurcam prea multă lume acolo

Viorel Moldovan: Am renunţat la Rapid, încurcam prea multă lume acolo

"Am renunţat la Rapid, încurcam prea multă lume acolo, am discutat cu domnul George Copos chiar acum, i-am explicat cum stau lucrurile şi cum văd eu lucrurile şi a înţeles că cel mai bine este să ne vedem fiecare de drumul lui. Copos nu a insistat ca să rămân pentru că în niciun caz nu este un om naiv. Eu am încercat să fac lucrurile aşa cum am crezut de cuviinţă dar nu s-a putut. Nu plec cu scandal, mi-am strâns mâna cu domnul Copos şi pot să spun că nu am nimic să-i reproşez. Nu mi-am prezentat nicio demisie, pentru că nu aveam din ce funcţie să-mi dau demisia, atât timp cât eu nu semnasem un contract de muncă cu Rapid", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat că pe viitor va mai merge la meciurile Rapidului şi le-a urat succes foştilor săi coechipieri în campionat şi în Cupa UEFA. "Sper să treacă de FC Nurngerg", a comentat Moldovan.

Moldovan a menţionat că are oferte pentru postul de antrenor de la cluburi din Divizia B, iar câteva echipe importante din prima ligă îl vor într-un post de conducere. "Încă nu m-am decis, voi analiza bine şi în zilele următoare voi stabili ce fac", a adăugat Moldovan.

Întrebat dacă ar mai putea reveni la Rapid, într-o funcţie de conducere sau chiar ca antrenor, Moldovan a răspuns: "Nu este niciodată bine să rupi legăturile definitiv, dar îmi este foarte greu să cred că voi mai putea lucra la Rapid".

Viorel Moldovan ocupa funcţia de director sportiv la Rapid de la finalul sezonului 2006/2007, atunci când s-a retras din activitatea de fotbalist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici