Viorel Moldovan: Ar fi o greşeală să mergem să ne apărăm la Vaslui

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan a declarat, marţi, că în niciun caz echipa nu va merge la Vaslui cu gândul de a se apăra, conservând astfel rezultatul de 1-0 din partida tur a semifinalelor Cupei României.

14 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Ar fi o greşeală să mergem să ne apărăm la Vaslui

Viorel Moldovan: Ar fi o greşeală să mergem să ne apărăm la Vaslui (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Sub nicio formă nu trebuie să mergem cu gândul de a ne apăra. Mergem să marcăm şi să punem probleme adversarului. FC Vaslui este o echipă care va face totul pentru calificarea în finală, dar şi noi ne vom bate până la ultima picătură. M-am gândit şi la prelungiri şi chiar la penaltiuri, dar normal că sper să nu ajungem acolo. Rezultatul de 1-0 îţi dă o anumită linişte, dar dacă mergem cu ideea de conserva acest rezultat, clar greşim. Am mare încredere în băieţi şi în potenţialul lor, şi sînt convins că nu măp vor dezamăgi. practic, pentru asta ne antrenăm tot sezonul, pentru a ajunge să câştigăm un trofeu", a declarat Moldovan.

Tehnicianul a precizat că îşi doreşte foarte tare ca echipa sa să reuşească să se debaraseze de miza partidei.

"Am intrat în linie dreaptă pentru returul semifinalei. Avem un avantaj obţinut în meciul tur, dar mi-ar plăcea să reuşim să uităm ce a fost, să ne debarasăm de miza acestui joc şi cred că dacă vom intra în teren cu mintea limpede va fi bine, şi putem ajunge să jucăm finala Cupei României. Trebuie să ştim să gestionăm bine situaţia şi să facem în aşa fel încît să ne uşurăm meciul nu să îl complicăm", a mai spus Viorel Moldovan.

Moldovan este de părere că faptul că cei de la FC Vaslui vor juca acest meci pe o primă destul de mare, face ca echipa sa să aibă un avantaj în plus.

"De multe ori o primă mare te face să te blochezi. Eu mereu cînd eram jucător şi aveam de luat o primă mare la un meci, nu apucam să o iau. Mereu o luau adversarii. Când ajungi să te gândeşti numai la ce te aşteaptă, nu te mai poţi concentra doar pe meci, oricât de mult ţi-ai dori. La noi nu sunt astfel de probleme, dar sper ca cei din conducere să aibă grijă de noi după acest meci".

Pentru manşa retur cu FC Vaslui, Viorel Moldovan are tot lotul valid.

Meciul FC Vaslui - FC Braşov are loc, joi, de la ora 20.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici