Viorel Moldovan: La 1-0 pentru Astra, arbitrul Petrescu nu ne-a acordat un penalti

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, după meciul pierdut, duminică, pe terenul formaţiei Astra Ploieşti, scor 1-2, că, la 1-0 pentru gazde, arbitrul Radu Petrescu nu a acordat un penalti în favoarea elevilor săi.

11 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: La 1-0 pentru Astra, arbitrul Petrescu nu ne-a acordat un penalti

Viorel Moldovan: La 1-0 pentru Astra, arbitrul Petrescu nu ne-a acordat un penalti (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Am pierdut trei puncte foarte importante pentru noi. Din punctul meu de vedere, noi am controlat jocul, iar Astra a fost mai pragmatică, e o echipă foarte bună, din care îl remarc pe Liviu Ganea, un vârf cel puţin interesant. În condiţiile terenului greu pe care am jucat, echipa a făcut un joc bun şi nu am ce să le reproşez băieţilor, deoarece meciul s-a jucat pe o adevărată orezărie. Mi-era greu şi mie să stau în picioare pe acest teren. La 1-0 am avut un penalti clar la Roman, dar cred că arbitrul Radu Petrescu s-a pripit şi a greşit. În plus, am primit gol la prima acţiune mai periculoasă a lor, însă înfrângerea rămâne înfrângere. Trebuie să recuperăm punctele în meciul cu FC Vaslui", a spus Moldovan.

La rândul său, tehnicianul echipei Astra, italianul Nicolo Napoli, a declarat că terenul a fost greu şi pentru echipa sa, care nu a jucat un fotbal prea bun: "Nici nouă nu ne-a convenit terenul, pentru că şi noi suntem o echipă tehnică. Principalul merit al formaţiei noastre este că a stat bine pe teren şi a luptat pentru fiecare minge. Chiar dacă nu am jucat foarte bine, am reuşit să câştigăm trei puncte importante. A fost aşa cum mă aşteptam, un meci greu, contra unei echipe pline de jucători experimentaţi. Avem un start bun de retur şi trebuie să continuăm pe aceeaşi linie. Campionatul este din ce în ce mai echilibrat. Două victorii te pot duce în partea superioară a clasamentului, aşa cum două înfrângeri te pot coborî în zona periculoasă".

Formaţia Astra Ploieşti s-a impus, duminică, în faţa echipei FC Braşov, cu scorul de 2-1 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici