Viorel Moldovan: Mă aştept să fiu primit cu respect în Giuleşti

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă să fie primit cu respect de către fanii formaţiei Rapid, adversara din etapa a XVI-a a Ligii I.

45 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Mă aştept să fiu primit cu respect în Giuleşti

Viorel Moldovan: Mă aştept să fiu primit cu respect în Giuleşti (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă aştept să fiu primit cu respect, pentru că şi eu am respectat aceste club cât am fost acolo. A fost un an şi jumătate extraordinar, în care am jucat două finale ale Cupei României şi acel sfert de finală din Cupa UEFA, cu Steaua. Sunt momente care nu se uită. Am fost apreciat, iubit şi respectat în Giuleşti. De aceea, sunt convins că suporterii mă vor primi cum se cuvine. Am momente frumoase de acolo şi sper să rămână aşa", spus Moldovan.

Tehnicianul formaţiei vasluiene nu a dorit să comenteze pe seama zvonurilor potrivit cărora i-ar dori la echipă pe jucătorii rapidişti Vladimir Bozovici, Emil Dică şi Nicolae Grigore. "Nu este momentul să discutăm despre transferuri înainte de acest meci. Din câte ştiu şi ei au probleme în Giuleşti, aşa că este mai bine să lăsăm să se încheie acest tur de campionat. Toate la rândul lor", a completat Moldovan.

Partida Rapid - FC Vaslui, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici