Viorel Moldovan: Mi-am dat seama că şi dacă mai jucam tot nu dădeam gol

Antrenorul Viorel Moldovan a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că, pe parcursul meciului FC Braşov - Astra Ploieşti, scor 0-0, şi-a dat seama de faptul că echipa sa nu va reuşi să marcheze, chiar dacă se mai juca.

8 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Mi-am dat seama că şi dacă mai jucam tot nu dădeam gol

Antrenorul Viorel Moldovan (Imagine: Mediafax Foto)

"În prima repriză am fost un pic nemulţumit de cum arăta jocul, dar încet-încet, acesta a început să meargă. Mereu am spus că vreau multă agresivitate, multe ocazii, dar uite că sunt zile în care chiar nu îţi iese nimic. Am fost jucător şi ştiu că acest lucru este posibil. Se poate spune că şi dacă jucam în continuare nu dădeam gol, a fost un moment în care, după atâtea ratări, mi-am dat seama de asta. Nu putem decât să ne pregătim bine şi să sperăm să ne întoarcem cu puncte de la Vaslui", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat că formaţia sa a pierdut două puncte importante. "Ce pot să spun după un astfel de meci? Am pierdut două puncte importante şi este păcat după numărul de ocazii pe care ni le-am creat. Nu a fost să fie ziua noastră şi normal că îmi pare rău pentru efortul echipei, care nu a fost recompensată cu gol. Asta este, cu siguranţă o să fie mai bine data viitoare", a explicat antrenorul.

Tehnicianul a menţionat că portarul echipei Astra Ploieşti, Cristi Munteanu, a apărat foarte bine, iar meciul s-ar fi desfăşurat altfel dacă jucătorii săi marcau la prima ocazie avută. "Portarul lor a apărat foarte bine, dar cu toate astea cred că şi Astra a avut un meci greu cu noi. Altfel era dacă ne intra mingea în poartă de la prima ocazie de gol", a susţinut Moldovan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici