Viorel Moldovan negociază cu Sportul Studenţesc preluarea postului de antrenor principal

Sportul Studenţesc, care a rămas fără antrenor principal după plecarea lui Tibor Selymes la Astra Ploieşti, se află în negocieri cu Viorel Moldovan pentru preluarea conducerii tehnice a grupării bucureştene, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, ofiţerul de presă al clubului bucureştean, Ana Diaconu.

20 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan negociază cu Sportul Studenţesc preluarea postului de antrenor principal

Viorel Moldovan negociază cu Sportul Studenţesc preluarea postului de antrenor principal (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Sportul negociază cu Viorel Moldovan preluarea conducerii tehnice, dar până în acest moment discuţiile nu s-au finalizat", a spus Diaconu.

Antrenorul Tibor Selymes, care în primele şase etape a pregătit echipa Sportul Studenţesc, a ajuns la un acord pentru un contract pe două sezoane cu gruparea Astra Ploieşti.

Viorel Moldovan a pregătit în sezonul trecut formaţia FC Braşov, alături de care a ajuns până în semifinalele Cupei României şi s-a clasat pe locul nouă în Liga I. Moldovan a mai antrenat, în sezonul 2008/2009, timp de 19 etape, formaţia FC Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici