Viorel Moldovan: Nu a fost un meci uşor, dar ne-am făcut noi viaţa uşoară cu atitudinea din teren

Antrenorul Viorel Moldovan a declarat, marţi, că nu este mulţumit de jocul formaţiei FC Braşov în repriza a doua a partidei cu Gloria Bistriţa, scor 3-0, în sferturile de finală ale Cupei României, rezultat în urma căruia braşovenii s-au calificat în semifinale.

14 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Nu a fost un meci uşor, dar ne-am făcut noi viaţa uşoară cu atitudinea din teren

Viorel Moldovan: Nu a fost un meci uşor, dar ne-am făcut noi viaţa uşoară cu atitudinea din teren (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"O victorie după care nu sunt prea multe de spus. Am deschis scorul şi ştiam că dacă marcăm repede ne va fi mult mai uşor. Încet-încet au venit mai multe ocazii de a marca, dar cu toate acestea nu pot spune că sunt foarte mulţumit de a doua repriză, pentru că ne-am retras şi am încercat să conservăm rezultatul de pe tabelă. Nu putem spune că a fost un meci uşor, ci că ne-am făcut noi viaţa uşoară cu atitudinea din teren", a spus tehnicianul.

Viorel Moldovan a adăugat că este sigur de faptul că partida din campionat cu Gloria Bistriţa, programată în etapa a XIV-a a Ligii I, va fi diferită de meciul din cupă.

"Sunt convins că duminică va fi alt meci, va fi mult mai greu, pentru că Gloria are mare nevoie de puncte, dar şi noi vrem să câştigăm pentru a rămâne în plutonul fruntaş", a mai spus antrenorul braşovenilor.

La rândul său, preşedintele clubului FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat că FC Braşov a controlat jocul cu Gloria de la un capăt la altul: "O victorie clară, am marcat în 30 de minute 2 goluri, ceea ce este foarte bine. De mult nu am mai avut şansa aceasta. Am controlat jocul de la cap la coadă, am jucat mai bine decât Bistriţa. Dar a trecut acest meci, trebuie să-l uităm, pentru că duminică urmează altul şi cu siguranţă va fi altceva. Vom vedea ce va fi în semifinale, acolo se va juca tur-retur, iar dacă vom fi concentraţi şi vom pregătit meciul bine, totul este posibil".

Întrebat dacă vor pleca jucători de la FC Braşov în această iarnă, Dinu Gheorghe a răspuns: "Rui Duarte nu este dorit de nimeni, nici de Steaua, nici de Vaslui. El rămâne, la fel şi Ezequias, ca de altfel toţi jucătorii de la FC Braşov. Dacă era să vindem ceva renunţam în vară, dar nu am vrut să destrămăm această echipă. De venit mai pot veni, de plecat nu pleacă nimeni".

Atacantul formaţiei braşovene, Dorel Zaharia, declarat jucătorul meciului, a precizat că speră ca FC Braşov să câştige finala Cupei României.

"Nu a fost un meci chiar atât de uşor precum pare, cred că important este că am intrat cu 2-0 la pauză, iar asta ne-a dat o oarecare linişte. Pot spune că este o zi fericită pentru mine, sunt bucuros că am reuşit să ne calificăm în semifinale şi sper să ajungem să jucăm finala şi să o şi câştigăm. Cred că suntem favoriţi la finală, să nu uităm că anul trecut am eliminat campioana (n.r. - Unirea Urziceni) la ea acasă", a spus Zaharia.

Formaţia FC Braşov s-a calificat în semifinalele Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru sferturile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici