Viorel Moldovan: Nu cred că mai sunt şanse să ne calificăm la Mondiale

Tehnicianul formaţiei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, luni, că în opinia sa naţionala României nu mai are şanse să se califice la Cupa Mondială din 2010, după înfrângerea suferită pe teren propriu în faţa selecţionatei Serbiei.

11 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Nu cred că mai sunt şanse să ne calificăm la Mondiale

Viorel Moldovan: Nu cred că mai sunt şanse să ne calificăm la Mondiale (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi pare rău că am pierdut, dar acesta este fotbalul. Moralul jucătorilor este destul de greu de refăcut după acel eşec cu Serbia. Sunt jucători care revin, dar sunt şi care vor absenta. Eu, personal, nu cred că mai sunt şanse să ne calificăm", a afirmat Moldovan.

Tehnicianul s-a abţinut, în schimb, să facă vreun comentariu legat de o eventuală demitere a selecţionerului Victor Piţurcă. "Nu pot comenta în niciun fel. Sunt alţii care ştiu mai bine decât mine ce este de făcut. Eventualele viziuni pentru naţionala României le ţin pentru mine", a explicat Moldovan.

Reprezentativa României a pierdut, sâmbătă seară, cu scorul de 2-3 (0-2), meciul susţinut, pe teren propriu, în compania selecţionatei similare a Serbiei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, suferind a doua înfrângere pe teren propriu în grupa a 7-a.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici