Viorel Moldovan: Nu mă vor interesa rezultatele în turneul din Turcia

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat că nu va fi interesat de rezultatele meciurilor amicale pe care formaţia sa le va disputa în primul stagiu de pregătire din Turcia ci se va ocupa în special de pregătirea fizică a jucătorilor săi.

7 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Nu mă vor interesa rezultatele în turneul din Turcia

Viorel Moldovan: Nu mă vor interesa rezultatele în turneul din Turcia (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Chiar nu contează în acest moment să câştigăm toate meciurile. Normal, ar fi bine să terminăm turneul cu victorii, dar nu doar asta contează. Este important să ne pregătim bine şi să stabilim relaţii de joc aşa cum trebuie. Am lucrat bine în această săptămână premergătoare turneului, băieţii s-au adaptat bine la efort, dar greul abia acum începe. Luni vom face nişte teste pentru a vedea clar care sunt parametrii fiecărui jucător în parte", a spus Moldovan.

Tehnicianul speră ca peruanul Jose Cesar Landauri să se adapteze cât mai repede la echipă, şi de asemenea, în timp cât mai scurt oficialii braşoveni să reuşească să mai aducă un atacant care să marcheze goluri.

"Este clar pentru toată lumea că avem nevoie de un atacant care să marcheze, pentru că de asta am dus lipsă în turul de campionat. Sper ca el să vină cât mai repede la echipă, pentru a prinde pregătirea alături de noi. Contează acest lucru, şi tocmai de asta mă bucur că Landauri a venit de la reunire la echipă. Sper să se acomodeze cât mai repede", a mai spus el.

Moldovan crede că FC Braşov îşi poate îndeplini obiectivul, câştigarea Cupei României.

"Am auzit şi eu că Dinamo vrea titlu chiar dacă este pe locul opt şi nu este nimic rău în asta. Şi noi visăm, dar trebuie să fim realişti şi să ne dăm seama unde suntem ca şi valoare. Noi avem ca şi obiectiv Cupa şi calificarea în Liga Europa şi vom face totul pentru a ne îndeplini acest lucru", a precizat Moldovan.

Fostul internaţional român este dezamăgit că fundaşul Rui Duarte nu s-a prezentat la timp la pregătirile echipei.

"Rui aşa este el, am înţeles că aşa a făcut şi anul trecut la întoarcerea din vacanţă. Nu este corect faţă de ceilalţi băieţi, care muncesc în cantonamente, iar el vine cu cîteva zile după. Eu sper să nu se întâmpla acest lucru şi să se prezinte la echipă. Vom avea o discuţie serioasă cu el, pentru că nu e deloc normal ce face. Stau şi mă întreb dacă el a ieşit cel mai bun fundaş din ţară, în 2009, fără a face pregătirea fizică, oare unde ar fi dacă s-ar şi antrena aşa cum trebuie. Este un băiat extrem de talentat dar care uneori nu respectă programul de reunire", a explicat Moldovan.

Lotul echipei FC Braşov va pleca, marţi dimineaţă, în cantonamentul din Antalya, Turcia. Primul stagiu de pregătire al braşovenilor din Antalya se va desfăşura în perioada 19-30 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici