Viorel Moldovan: Returul Ligii I nu trebuie amânat

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan a declarat, luni, pentru site-ul oficial al grupării ardelene, că returul Ligii I nu trebuie amânat, deoarece şi aşa programul competiţional este încărcat.

134 afișări
Imaginea articolului Viorel Moldovan: Returul Ligii I nu trebuie amânat

Viorel Moldovan: Returul Ligii I nu trebuie amânat (Imagine: Mediafax Foto)

"Returul nu trebuie amânat, pentru ca şi aşa avem parte de un program încărcat. Cluburile să asigure toate condiţiile, pentru ca terenurile să fie degajate de zăpadă. Am înţeles că săptămâna viitoare vremea se va îndrepta. Trebuie să ne adaptăm la aceste condiţii, pentru că cine poate spune cu siguranţă că în martie nu vom avea parte de zăpadă", a spus Moldovan.

Tehnicianul braşovenilor speră ca marţi să poată juca două meciuri amicale în cantonamentul din Atalya. "Este incredibil, parcă s-a spart cerul. Nu am mai văzut aşa ceva. Ploua cu găleata, astfel că nici nu se pune problema să ne putem antrena pe teren. În aceste condiţii nu se putea disputa nici meciul cu Tatran Presov. Dimineaţă i-am dus pe băieţi la sala de forţă a hotelului, iar în această seară jucătorii vor merge la piscină. Aş dori ca marţi să jucăm, de la ora 11.00, amicalul cu Tatran Presov, iar de la ora 17.00 cu formaţia croată Medjimurje. Totul depinde însă de vreme", a afirmat Viorel Moldovan.

FC Braşov a fost nevoită să anuleze partida amicală programată astăzi, de la ora 15.00, cu slovacii de la Tatran Presov, din cauza ploii torenţiale.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că instituţia pe care o conduce a decis să nu amâne începerea returului Ligii I din cauza condiţiilor meteo, etapa a XVIII-a urmând să se dispute la 20 februarie, conform programării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici