Viorel Stoica - director sportiv la FC Farul

Preşedintele Comisiei de Fotbal pe plajă din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Viorel Stoica, a declarat, marţi seară, pentru MEDIAFAX, că a acceptat oferta conducerii echipei Farul Constanţa de a prelua funcţia de director sportiv.

81 afișări

"Am avut mai multe discuţii cu domnul Bosânceanu şi deşi mi se propusese postul de preşedinte al clubului, nu am putut accepta deoarece am unele probleme de sănătate ce nu îmi permit să pot ocupa o astfel de funcţie. Am hotărât ca atunci când sănătatea îmi va permite, probabil peste una-două săptămâni, să preiau funcţia de director sportiv. Nici nu am fost instalat oficial că deja am început să primesc telefoane de felicitare de la oamenii din fotbal. Sper să pot ajuta Farul şi sunt convins că împreună cu domnul Bosânceanu vom face multe lucruri bune. Am vizitat bazele sportive şi am văzut că s-au făcut multe investiţii, se doreşte cu adevărat performanţă şi crearea tuturor condiţiilor, a spus Viorel Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici