Viorel Tănase este noul antrenor al echipei Farul Constanţa

Tehnicianul Viorel Tănase este noul antrenor al formaţiei din Liga a II-a, Farul Constanţa, el urmând să semneze, vineri, un contract valabil şase luni cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani.

168 afișări
Imaginea articolului Viorel Tănase este noul antrenor al echipei Farul Constanţa

Viorel Tănase este noul antrenor al echipei Farul Constanţa (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Ultima oară la Dunărea Galaţi, Viorel Tănase va avea ca obiectiv la noua sa echipă promovarea în Liga I, chiar dacă distanţa faţă de locul secund al clasamentului, ultimul promovabil, este în acest moment de şapte puncte.

Viorel Tănase va fi ajutat de Ion Barbu din postura de antrenor secund.

Noul tehnician îl înlocuieşte în funcţie pe Marian Pană, antrenor care a plecat la finele turului la formaţia din Liga I, CS Mioveni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici