Visul frumos s-a terminat pentru Mirra Andreeva, jucătoare de tenis de 16 ani

În optimile de finală de la Madrid, rusoaica Mirra Andreeva, 194 WTA, nu i-a rezistat astăzi bielorusei Aryna Sabalenko, 2 WTA.

700 afișări
Imaginea articolului Visul frumos s-a terminat pentru Mirra Andreeva, jucătoare de tenis de 16 ani

Visul frumos s-a terminat pentru Mirra Andreeva, jucătoare de tenis de 16 ani

Sabalenka a trecut în două seturi întinse pe durata unei ore şi 13 minute de Andreeva (16 ani împliniţi pe 29 aprilie, locul 194 WTA), scor 6-3, 6-1, şi se va duela în sferturile de finală cu egipteanca Mayar Sherif (26 de ani, 59 WTA), scor 6-4, 0-6, 6-4 cu Elise Mertens (27 de ani, 29 WTA).

Andreeva nu pierduse niciun meci la senioare, disputând două turnee ITF luna trecută, ambele câştigate, după ce, la începutul anului, a disputat finala junioarelor la Australian Open, pierdută.

Cine va câştiga dintre Sabalenka şi Sherif se va înfrunta cu învingătoarea partidei Begu - Badosa / Sakkari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tenis,
wta,
madrid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici