Vlad Chiricheş, aproape de un transfer la AC Milan

Jurnalistul italian Alfredo Pedulla a declarat, marţi seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că vicecampioana Italiei, AC Milan, l-a blocat pe fundaşul echipei Steaua Bucureşti Vlad Chiricheş.

518 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş, aproape de un transfer la AC Milan

Vlad Chiricheş (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Vlad Chiricheş, în vârstă de 22 de ani, a fost achiziţionat de Steaua la începutul anului de la formaţia Pandurii Târgu Jiu.

Internaţionalul român este cotat la 4-5 cinci milioane de euro.

Această informaţie a apărut în momentul în care în Italia se zvoneşte tot mai mult că fundaşul brazilian al formaţiei milaneze, Thiago Silva, ar urma să plece la echipa franceză Paris Saint-Germain, informează site-ul calcionews24.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici