Vlad Chiricheş ar putea pleca de la Napoli în această vară

Căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş ar putea ajunge în această vară la Sassuolo, după ce în sezonul a trecut a evoluat în foarte puţine meciuri pentru vicecampioana Italiei, Napoli.

383 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş ar putea pleca de la Napoli în această vară

Vlad Chiricheş ar putea pleca de la Napoli în această vară

Informaţia a fost oferită de Gianluca Di Marzio, un reputat jurnalist italian ce are conexiuni importante în fotbalul din peninsulă. Sassuolo a terminat sezonul trecut pe locul şase în Serie A, iar şefii clubului au luat decizia de a porni trativele cu Napoli pentru Chiricheş după ce croatul Šime Vrsaljko se află în negocieri avansate cu Atletico Madrid.

Chiricheş a venit la Napoli în 2015 şi mai are contract cu vice-campionii Italiei până în 2020. Fundaşul român în vârstă de 26 de ani este cotat la 5,5 milioane de euro în acest moment. Pentru Sassuolo a mai evoluta un singur fotbalist român. Marius Alexe a ajuns la echipa italiană în 2013 fiind împrumutat de clubul Dinamo pentru 500 000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici