Vlad Chiricheş, pe lista de transferuri a echipei Borussia Dortmund

Fundaşul echipei Tottenham Hotspur, Vlad Chiricheş, se află în atenţia grupării germane Borussia Dortmund pentru un transfer din vară.

149 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş, pe lista de transferuri a echipei Borussia Dortmund

Vlad Chiricheş (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Abia revenit la antrenamente, după ce a fost indisponibil din cauza unei accidentări la spate de la sfârşitul lunii ianuarie, fundaşul central român al echipei Tottenham, Vlad Chiricheş, este în atenţia grupării Borussia Dortmund. Dacă se va transfera, Tottenham ar putea să-l achiziţioneze pe atacantul elveţian Josip Drmici, un jucător care a înscris de 15 ori pentru FC Nurnberg în prima ligă germană", notează The Guardian.

Vlad Chiricheş s-a transferat la Tottenham Hotspur în vara anului trecut în schimbul a aproximativ opt milioane de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici