Vlad Chiricheş s-a accidentat în meciul Insulele Feroe - România, scor 0-3: "Avem şi o veste tristă după această victorie. Căpitanul va fi supus unor investigaţii medicale suplimentare”

Echipa naţională a României a câştigat primul meci din dubla din preliminariile pentru Campionatul European din 2020, contra Insulele Feroe, scor 3-0. Finalul nu a fost însă un pe deplin fericit pentru tricolori.

892 afișări
Imaginea articolului Vlad Chiricheş s-a accidentat în meciul Insulele Feroe - România, scor 0-3: "Avem şi o veste tristă după această victorie. Căpitanul va fi supus unor investigaţii medicale suplimentare”

Vlad Chiricheş s-a accidentat în meciul Insulele Feroe - România, scor 0-3

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că Vlad Chiricheş s-a accidentat şi Cosmin Contra îi va chema la lot pe Andrei Burcă şi Iulian Cristea.

"Avem şi o veste tristă după această victorie. Căpitanul Vlad Chiricheş a ieşit accidentat în prima repriză şi va fi supus unor investigaţii medicale suplimentare.

Ca urmare a situaţiei lui Chiricheş, dar şi după ce Dragoş Grigore a devenit indisponibil, selecţionerul împreună cu membrii staff-ului său au decis să îi cheme de urgenţă la lot pe fundaşii Iulian Cristea (FCSB) şi Andrei Burcă (CFR Cluj).

Cei doi vor ajunge duminică în cantonamentul de la Mogoşoaia, unde se vor alătura celorlalţi tricolori la sosirea lor din Insulele Feroe.

Îi urăm multă sănătate lui Vlad Chiricheş!", a transmis FRF.

Marcatorii României au fost George Puşcaş, Alexandru Mitriţă şi Claudiu Keşeru.

România va evolua în următorul meci împotriva Norvegiei, marţi, începând cu ora 21:45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici