Vlad Rusu şi-a reziliat contractul cu Petrolul

Jucătorul Vlad Rusu şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti pe cale amiabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

337 afișări
Imaginea articolului Vlad Rusu şi-a reziliat contractul cu Petrolul

Vlad Rusu şi-a reziliat contractul cu Petrolul (Imagine: Laurentiu Mich / Mediafax Foto)

"Am decis să reziliez, pe cale amiabilă, contractul cu Petrolul. Chiar dacă am jucat mai puţin, nu regret faptul că am venit la Ploieşti. A fost o experienţă utilă pentru mine, iar la 25 de ani cred că mai am multe de demonstrat în fotbal. Le doresc celor de la Petrolul multă baftă şi să se salveze de la retrogradare! Nu aş vrea să omit nici publicul ploieştean, bun cunoscător de fotbal, căruia ţin să-i mulţumesc pentru felul
în care m-a tratat. Sunt în discuţii cu două echipe din Liga I, dar nu exclud nici oferte din alt campionat", a declarat Rusu.

Vlad Rusu a avut şase apariţii în tricoul Petrolului, două din postura de titular, singura sa reuşită fiind în prima victorie a ploieştenilor din tur, 2-1 cu FC Botoşani. Produs al centrului de copii şi juniori al Stelei, Vlad Rusu a evoluat pentru echipa secundă a roş-albaştrilor (2006-2011), Viitorul Constanţa (2011-2014), Inter Clinceni (2014-2015) şi Petrolul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici