Vladimir Cohn: Borcea era primul care cerea schimbarea antrenorului

Fostul acţionar al echipei Dinamo, Vladimir Cohn, a declarat, marţi, la videochat-ul SportLaMinut că din cauza rezultatelor slabe, Cristi Borcea era primul care cerea schimbarea antrenorului.

238 afișări
Imaginea articolului Vladimir Cohn: Borcea era primul care cerea schimbarea antrenorului

Vladimir Cohn: Borcea era primul care cerea schimbarea antrenorului (Imagine: Cosmin Bararu/Apropo.ro)

Borcea e sufletist, dar nu e bun ca manager. Îţi trebuie un colectiv de oameni care să se ocupe de managerierea unui club, să caute jucători şi să promoveze imaginea clubului. Nu e rea nici implicarea emotivă pentru că astfel jucătorii se mobilizează mai bine", a declarat Vladimir Cohn.

Vova Cohn a comentat şi relaţia pe care Cristi Borcea o avea cu fostul antrenor, Mircea Rednic, acuzând-ul pe cel din urmă de neprofesionalism.

Borcea avea mereu un dialog intens cu Rednic. Foarte multe din sfaturile lui Cristi erau acceptate de acesta. Rednic are ochi la jucători, dar problema intervine când trebuie să ii aşeze în teren. Puriul nu s-a comportat ca un profesionist. A pierdut puncte importante cu echipe mici ca Otopeni, Iaşi sau Gaz Metan. A fost un titlu pierdut de banca tehnică”, a mai spus fostul acţionar al echipei din Ştefan cel Mare.

Citeşte mai multe declaraţii ale lui Vladimir Cohn pe www.sportlaminut.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici