Volei: Naţionala României de junioare a obţinut calificarea la Campionatul European din acest an

Naţionala de volei feminin junioare a România a învins, duminică, reprezentativa din Azerbaidjan, cu scorul de 3-0 (25-4, 25-12 şi 25-13) şi s-a calificat la Campionatul European din 2017.

202 afișări
Imaginea articolului Volei: Naţionala României de junioare a obţinut calificarea la Campionatul European din acest an

Volei: Naţionala României de junioare a obţinut calificarea la Campionatul European din acest an (Imagine: Sebastian Sascu / Mediafax Arhiva Foto)

Naţionala de volei feminin junioare a României a avut un meci destul de uşor în faţa fetelor din Azerbaidjan. Tricolorele au jucat perfect în primul set şi au cedat doar patru puncte adversarelor. Nici seturile al doilea şi al treilea nu au fost mai dificile, câştigate de România la 12 şi la 13.

Astfel, naţionala României a încheiat turneul de calificare de la Piteşti pe locul doi, reuşind să învingă Portugalia şi Azerbaidjan, pierzând în faţa Rusiei, scor 2-3.

Naţionala Rusiei a câştigat grupa, cu 8 puncte şi a obţinut calificarea la Campionatul Mondial după primul loc, iar România a acumulat cu un punct mai puţin.

Lotul naţionalei de volei feminin junioare a României:

Coordonatori: Pasca Bianca (Agroland) - căpitan, Niţă Andreea (CSU Medicină);
Extreme: Artin Andra (Dinamo), Ungureanu Adelina (Agroland), Stoian Ana (CSU Medicină), Dumitrescu Theodora (Dinamo);
Centrii: Badea Maria (CSU Medicină), Ditu Carmen (CS Muscelul C-lung), Crişan Antonia (CSU Medicină),
Universal: Căruţasu Alexia (Spike Bucureşti);
Libero: Mărginean Carla (CSU Medicină), Dinu Mihaela (CTF Mihai I Buc).
A1 Bokor Istvan,
A2 Popescu Adrian,
Fizioterapeut Rad Sebastian

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici