Walter: Negocierile pentru Boştină sunt aproape încheiate, discutăm şi pentru Adrian Cristea

Finanţatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat, marţi, că negocierile în vederea aducerii mijlocaşului Gabriel Boştină de la Dinamo sunt "ca şi încheiate" şi că gruparea sa discută şi pentru transferul altui dinamovist Adrian Cristea.

33 afișări
Imaginea articolului Walter: Negocierile pentru Boştină sunt aproape încheiate, discutăm şi pentru Adrian Cristea

Walter: Negocierile pentru Boştină sunt aproape încheiate, discutăm şi pentru Adrian Cristea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"În privinţa lui Adrian Cristea încă nu ne-am înţeles, suntem în pline negocieri. Pentru Boştină, negocierile sunt ca şi încheiate, urmează doar să mai reglementăm anumite clauze", a spus Walter.

În ceea ce priveşte posibilul transfer vehiculat în mass-media al altui mijlocaş de la Dinamo, Laurenţiu Rus, Florian Walter a menţionat că nu s-a pus problema ca acesta să ajungă la Universitatea Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici