Walter Zenga a fost prezentat oficial la Dinamo

Tehnicianul Walter Zenga a fost prezentat oficial, joi, în funcţia de antrenor al echipei Dinamo, el urmând să pregătescă două sezoane formaţia campioană a României.

1 afișare
Imaginea articolului Walter Zenga a fost prezentat oficial la Dinamo

Walter Zenga a fost prezentat oficial la Dinamo

"Mă simt foarte bine, sunt foarte linişti, am găsit băieţi motivaţi, care ştiu ce ne aşteaptă. Sunt alte echipe în Europa cu care am vorbit, dar sunt prea ambiţios şi vreau să fac ceva important la Dinamo", a spus Zenga.

El va fi însoţit la Dinamo de un staff tehnic complet, conform preşedintelui Consiliului Executiv, Nicolae Badea.

La conferinţa de presă la care a fost prezentat Zenga, au participat şi oficialii Nicolae Badea, Cristian Borcea, Vasile Turcu şi Cornel Dinu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici