Wenger: Van Persie a refuzat în vară un contract de 300.000 de lire pe săptămână de la City

Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a declarat că fostul său jucător, Robin Van Persie, a refuzat în vară o ofertă de aproximativ 300.000 de lire sterline pe săptămână de la Manchester City, înainte de a semna un contract cu Manchester United.

129 afișări
Imaginea articolului Wenger: Van Persie a refuzat în vară un contract de 300.000 de lire pe săptămână de la City

Wenger: Van Persie a refuzat în vară un contract de 300.000 de lire pe săptămână de la City

Wenger le-a cerut fanilor grupării londoneze să îl trateze pe fostul căpitan cu căldură, la meciul de sâmbătă, de pe stadionul Old Trafford, din campionatul Angliei, informează The Independent

"Este adevărat că gruparea Manchester City era interesată de el şi că el a ales să plece la United. Dacă doare mai mult că a plecat la altă echipă engleză? Nu este tocmai ce mi-am dorit. Sper că va fi abordat de fani cu respect, pentru că el a jucat la această echipă opt ani. Nu sunt suprins de faptul că se descurcă atât de bine la Manchester United. La Manchester are fotbalişti buni în jurul său şi Robin este foarte inteligent pe teren. Unul dintre aspectele meseriei mele este să am o influenţă pozitivă asupra fotbaliştilor. Când reuşesc asta sunt întotdeauna satisfăcut. Cred că influenţa mea asupra lui Robin nu a fost una prea rea", a precizat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici