Wesley: Nu vom juca retras la Timişoara, ci mergem la victorie

Atacantul formaţiei FC Vaslui, Wesley Lopez, a declarat, joi, că atât el cât şi colegii lui vor merge la Timişoara să câştige şi nu să se apere în ideea obţinerii unui rezultat de egalitate.

11 afișări
Imaginea articolului Wesley: Nu vom juca retras la Timişoara, ci mergem la victorie

Wesley: Nu vom juca retras la Timişoara, ci mergem la victorie (Imagine: Mediafax Foto)

"Pe noi nu ne interesează Timişoara, ci ceea ce putem face noi. Am tot respectul pentru adversarii noştri de sâmbătă, formează o echipă foarte bună, care a jucat şi în Liga Europa. Asta nu înseamnă că vom juca retras la Timişoara, ci vom merge la victorie. Trebuie doar să fim conectaţi sută la sută la meci şi toţi cei 11 jucători să fim cu capul sus atunci când suntem pe teren. Dacă vrem să câştigăm campionatul, trebuie să urcăm în clasament şi asta o putem face doar dacă batem pe Timişoara", a spus Wesley Lopez.

FC Vaslui va întâlni sâmbătă, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia FC Timişoara, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici